Korean Bulgogi Burrito | 한국과 멕시코가 만났다! 불고기 부리또 | 焼肉 ブリトー | California Kitchen | 캘리키친



Today's Dish

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https://youtu.be/ka4Rv9vYERI
♥Bulgogi Burrito♥ 1. Bulgogi ◊Ingredient • Thinly sliced beef 1#, Soy sauce 2T, Mirin 1T, Garlic 1T, Sugar 1T, Sesame oil 1/2T, White Onion 1/2ea ◊MOP • Marinade beef with soy sauce, mirin, grated garlic, sugar, sesame oil, and thinly sliced onion • Keep them in the refrigerator for 2hours or until used • Stir-fried marinade beef with a small amount of oil 2. Salsa ◊Ingredient • Tomato 4ea, Onion 1/4ea, Jalapeno 1/2ea, Cilantro 1/2bu, Corn 4T, Lime 1/2ea, salt, pepper ◊MOP • Cut tomato, onion, and jalapeno in small dice • Coarsely chop cilantro • Mix all ingredients together 3. Rice ◊Ingredient • Brown medium grain rice 2C, Butter 1T, Cilantro 1/4bu, lime 1/2T, Salt, Pepper ◊MOP • Mix cooked rice with butter coarsely chopped cilantro, lime juice, salt, and pepper 4. Guacamole ◊Ingredient • Avocado 3ea, Shallot 1ea(small), Cilantro 1/4bu, Lime 1/2ea, Salt ◊MOP • Small Diced Shallot and avocado • Finely chopped cilantro • Mix avocado, shallot, cilantro, lime juice, and salt 5. Rolled burrito • I also put iceberg lettuce, mixed cheese, and sour cream • You can assemble whatever you like * DO NOT Forget Nacho with remaining ingredients! * 오늘의 요리 ♥불고기 부리또♥ 1. 불고기 ◊재료 • 불고기감 소고기 450g, 간장 2T, 미린 1T, 마늘 1T, 설탕 1T, 참기름 1/2T, 양파 1/2개 ◊요리방법 • 양념과 양파를 이용해 고기를 재어주세요 • 냉장고에 2시간 또는 이용전까지 넣어 놔 주세요 • 아주 적은양의 오일로 요리 해 주세요 2. 살사 ◊재료 • 토마토 4개, 양파 1/4개, 할라페뇨 1/2개, 고수 1/2줌, 옥수수 4T, 라임 1/2개, 소금, 후추 ◊요리 방법 • 토마토와 양파, 할라페뇨를 작게 잘라 주세요 • 고수를 잘라주세요 • 모든 재료를 잘 섞어 주세요 3. 밥 ◊재료 • 현미밥 2C, 버터 1T, 고수 1/4줌, 라임주스 1/2T, 소금, 후추 ◊요리방법 • 현미밥에 버터, 고수 썬것, 라임 주스, 소금, 후추를 넣고 잘 섞어 주세요 4. 과카몰레 ◊재료 • 아보카도 3개, 샬럿 1개(작은것), 고수 1/4줌, 라임 1/2개, 소금 ◊요리방법 • 아보카도와 샬럿을 작게 잘라주세요 • 고수를 아주작게 잘라주세요 • 모든재료를 잘 섞어 주세요 5. 부리또 말기 • 양상추와 치즈 그리고 사워크림도 넣어주시면 더 좋아요 • 원하시는 재료로 만들어 보세요~ *나쵸에 남는 재료를 올려서 즐겨 보세요*




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