Citrus Marmalade | 커피프렌즈 귤청? 4가지 청만들어요~| 柑橘類 マーマレード | California Kitchen |캘리키친














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https://youtu.be/1AyfZWY96yE ♥Citrus Marmalade♥ *Before Cooking! How To Sterilize Mason Jars* • Wash with hot soapy water, rinse and drain well • Prepare Boiling water • Slowly put jars in the boiling pot • Keep them for 20min • Dry them completely ◊Ingredient • Citrus, Sugar, Citrus Juice ◊MOP • Usually, I use Ratio for this recipe • Citrus: Sugar: Citrus Juice = 3: 3: 1 • Sliced Fruits and mix with sugar and its own juice • Put in the jar sealed with lids • Keep them inside of a refrigerator • Once sugar melted completely, it's ready to eat • Usually takes 2-3 weeks It can be used for tea, cooking, aid, etc. I will post my usage little by little how I use when it's ready! 오늘의 요리 ♥시트러스 청♥ *만들기 전에! 병 소독하기* • 병을 따뜻한 비눗물에 잘 씻고 깨끗히 헹궈 주세요 • 끓는 물을 준비 해 주세요 • 병들을 천천히 끓는 물에 넣어 주세요 • 20분동안 끓여주세요 • 사용하기 전에 완전히 말려 주세요 ◊재료 • 감귤류 과일, 설탕, 과일주스 ◊방법 • 저는 대체로 비율로 만들어요 • 감귤류 과일 : 비정제 설탕 : 주스 = 3: 3: 1 • 비율의 과일을 얇게 썰어주시고 설탕과 비율의 주스로 섞어 주세요 • 병에 넣고 잘 닫아 주세요 • 냉장고에 넣고 천천히 숙성해 주세요 • 설탕이 잘 녹으면 드실수 있어요 • 2-3주정도 걸려요 요리할때도, 차로도 에이드로도 활용하실수 있어요 제가 사용하는 방법 하나하나 천천히 영상으로 올려드리도록 할게요~!!






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