Today's Coffee
For Full HD Video
https://youtu.be/tRwUtYzasKw
♥Vietnamese Coffee♥ *Ca phe Sua Nong, Ca Phe Sua Da* ◊Ingredient • Sweetened Condensed milk, Coffee(Robusta, Cafe Du Monde), Ice (For Ca Phe Sua Nong), hot water ◊MOP • Prepare boiling water • Add 3T of sweetened condensed milk to a coffee mug • Unscrewed or take the press out from the filter, add 3T of coffee • Screwed back or press back to filter and press it down • Place the filter on top of the glass • Pour just little amount of hot water into coffee for "bloom" * The bloom is the part of the coffee brewing process when the water releases CO2 from the coffee, and the grounds expand • Wait for 30sec • Slowly pour 3/4C of water into the coffee filter • Cover with rid, wait until finish dripping * You can enjoy a hot coffee (Ca Phe Sua nong), or as an iced coffee (Ca Phe Sua Da) 오늘의 커피 ♥베트남 커피♥ *카페 쓰어농, 카페 쓰어다* ◊재료 • 연유, 커피(로부스타, 카페 두 몬드), 얼음 (카페 쓰어다), 뜨거운 물 ◊방법 • 끓는물을 미리 준비 해 주세요 • 3T의 연유를 잔에 넣어 주세요 • 프레스를 제거한 커피 필터에 3T의 커피를 넣어 주세요 • 프레스를 다시 넣어 고정시켜 주세요 • 컵위에 프레스를 올려놔 주세요 • 커피를 브룸시키기 위해 즉, 뜸을 들이기 위해 뜨거운 물을 조금만 부어주세요 * 브룸을 하는 이유는 따뜻한 물이 커피를 적시면서 커피의 이산화 탄소를 빼주는 과정입니다 • 30초간 기다려 주세요 • 3/4C의 뜨거운 물을 천천히 부어 주세요 • 뚜껑을 닫고 커피가 다 내려질 때까지 기다려 주세요 * 따뜻하게 (카페 쓰어농), 또는 차갑게 (카페 쓰어다)즐겨 주세요
Comments
Post a Comment