Seasonal Vegetables-From Marin Farmer's Market |마린 파머스마켓-제철 야채요리 | California Kitchen |캘리키친


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Seasonal Vegetables

I know it's winter time, but farmers always working hard even cold weather. Also, California winter is not really harsh and cold I think this is really blessed for Californian especially chefs. We are happy can get beautiful seasonal produce from the farm anytime. I cook various vegetables from Marin farmer's market with different techniques.


Vegetable Cooking

I choose any vegetables from Marin farmer's market and cook with three different cooking techniques. Vegetables and cooking methods can mix and match each other.

Oven Roasted 


Whole Garlic (cut in half), Baby Carrots, season with salt, pepper, oil

320°F for 25min (if you want a darker color, finish with 450°F 5min)

Pan Fried


Yellow Cauliflower, Romanesco, one small head each

Make pan really hot before cook the vegetables
I use old bay salt (old bay seasoning 3T, Smoked paprika 2T, Salt 5T) for seasoned vegetables

Grilling


Brussel sprout, shiitake mushroom, red spring onion

Please pre-heated grill before cooking
I usually stop cooking when I feel it's 85% cooked because even you remove products from the heat it keeps cook continuously

            

오늘의 요리

♥제철 채소요리

추운 겨울에도 농부들은 쉬지 않죠? 캘리포니아의 겨울은 그다지 춥지 않기 때문에 특히 저희 같은 쉐프들에게는 항상 좋은 제철 농작물을 얻을 수 있어서 너무 좋아요. 저는 이번에캘리포니아 마린에 있는 파머스 마켓에 가서 마음에 드는채소들은 좀 사 왔어요.

채소 요리 하기

마린 파머스 마켓에서 사온 채소를 여러가지 방법으로 요리 해 볼게요. 채소들과 요리 방법은 서로 바꾸어서 요리 해 보셔도 좋아요.

오븐 로스트


통마늘, 미니 당근을 소금, 후추, 오일로 간을 해 주세요

160°C에서 25분간 로스트 해 주세요
(더 진한 색을 원하시면 232°C에서 5분간 더 로스트 해 주세요)

팬-프라이 


노란 콜리플라워, 로마네스코 (브로콜리의 한 종류)

팬을 뜨겁게 달구어 주세요
저는 올드베이 소금을 사용하여 간을 해 주었어요
(올드베이 시즈닝 3T, 훈제 파프리카 파우더 2T, 소금 5T)

그릴


미니 양배추, 표고버섯, 빨간 쪽파

그릴을 이용전에 뜨겁게 달구어 주세요
불에서 내려도 음식이 어느정도 계속해서 익기 때문에  85%정도 익었을때 불에서 내려 주세요 

        


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