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♥Seasonal Vegetables♥
I know it's winter time, but farmers always working hard even cold weather. Also, California winter is not really harsh and cold I think this is really blessed for Californian especially chefs. We are happy can get beautiful seasonal produce from the farm anytime. I cook various vegetables from Marin farmer's market with different techniques.Vegetable Cooking
I choose any vegetables from Marin farmer's market and cook with three different cooking techniques. Vegetables and cooking methods can mix and match each other.◊ Oven Roasted
• Whole Garlic (cut in half), Baby Carrots, season with salt, pepper, oil
• 320°F for 25min (if you want a darker color, finish with 450°F 5min)
◊ Pan Fried
• Yellow Cauliflower, Romanesco, one small head each
• Make pan really hot before cook the vegetables
• I use old bay salt (old bay seasoning 3T, Smoked paprika 2T, Salt 5T) for seasoned vegetables
◊ Grilling
• Brussel sprout, shiitake mushroom, red spring onion
• Please pre-heated grill before cooking
• I usually stop cooking when I feel it's 85% cooked because even you remove products from the heat it keeps cook continuously
오늘의 요리
♥제철 채소요리♥추운 겨울에도 농부들은 쉬지 않죠? 캘리포니아의 겨울은 그다지 춥지 않기 때문에 특히 저희 같은 쉐프들에게는 항상 좋은 제철 농작물을 얻을 수 있어서 너무 좋아요. 저는 이번에캘리포니아 마린에 있는 파머스 마켓에 가서 마음에 드는채소들은 좀 사 왔어요.
채소 요리 하기
마린 파머스 마켓에서 사온 채소를 여러가지 방법으로 요리 해 볼게요. 채소들과 요리 방법은 서로 바꾸어서 요리 해 보셔도 좋아요.◊ 오븐 로스트
• 통마늘, 미니 당근을 소금, 후추, 오일로 간을 해 주세요
• 160°C에서 25분간 로스트 해 주세요
(더 진한 색을 원하시면 232°C에서 5분간 더 로스트 해 주세요)
◊ 팬-프라이
• 노란 콜리플라워, 로마네스코 (브로콜리의 한 종류)
• 팬을 뜨겁게 달구어 주세요
• 저는 올드베이 소금을 사용하여 간을 해 주었어요
(올드베이 시즈닝 3T, 훈제 파프리카 파우더 2T, 소금 5T)
◊ 그릴
• 미니 양배추, 표고버섯, 빨간 쪽파
• 그릴을 이용전에 뜨겁게 달구어 주세요
• 불에서 내려도 음식이 어느정도 계속해서 익기 때문에 85%정도 익었을때 불에서 내려 주세요
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