Grilled Cheese 4 ways | 4종류 그릴드 치즈 | California Kitchen | 캘리키친










Today's dish

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https://youtu.be/4ooZmA8vu1E


Do you love cheese? I personally really love it! Cheese not only can be a really great snack itself but also can be a really nice dish. Grilled cheese is easy to make and eat also can mix and match bread, cheeses, and stuff. Enjoy my choice of 4 different kinds of grilled cheese, and let me know what's yours.

*Classic Grilled Cheese*

Ingredient

Brioche, Mozzarella cheese, Swiss cheese, Cheddar cheese, Butter


MOP

Use Medium-low pan, melt a spoon of butter Place Brioche to the pan, make golden brown color one side Flip the brioche and add Cheeses, keep them in low heat until cheeses are melt

*Tuna Melt*

Ingredient

Ciabatta, Swiss cheese, Canned Tuna, Red onion, Celery, Mayonnaise, Dijon Mustard, salt, pepper


MOP


Cut ciabatta in half

Small diced Red onion and celery Mix with canned tuna, red onion, celery, mayonnaise, Dijon mustard, salt, and pepper Use Medium-low pan, melt a spoon of butter Place inside of ciabatta to the pan until golden brown Flip the ciabatta and add cheese and tuna mixture Keep them in low heat until cheeses are melt

*Brunch Sandwich*

Ingredient

Croissant, Pepper jack cheese, Avocado, lime juice, salt, pepper, olive oil, Bacon, Egg (Scrambled)


MOP


Cut Croissant in half

Make an Avocado mixture with lime juice, olive oil, salt, and pepper Cook Bacon and Scrambled egg(with butter, salt, pepper, and milk) Use Medium-low pan, melt a spoon of butter Place inside of croissant to the pan until golden brown Flip the Croissant and add cheese, bacon, scrambled egg, and avocado Keep them in low heat until cheeses are melt

*Banana Nutella Grilled cheese*

Ingredient

White bread, Mascarpone cheese, Nutella, Banana


MOP


Use Medium-low pan, melt a spoon of butter

Spread Mascarpone cheese to one side of bread
Spread Nutella to the other side of bread and place sliced banana Keep them in low heat until cheese and Nutella nice and hot

오늘의 요리

치즈 좋아하시나요? 저는 개인적으로 무척 좋아합니다! 치즈는 그냥 먹어도 좋고 다른 음식과 함께 먹어도 좋죠. 그중에서도 그릴드 치즈는 빵과 치즈를 이리저리 바꿔서 먹어도 참 좋은것 같아요. 오늘 저는 4가지 다른 맛의 그릴드치즈를 만들었는데요 어떤게 제일 좋은지 알려주세요!

*클래식 그릴드 치즈*

재료

브리오슈, 모짜렐라 치즈, 스위스 치즈, 체다 치즈, 버터


요리방법


중약불에 버터를 넣고 녹여주세요 브리오슈를 팬에 넣고 한쪽이 노릇하게 구워 주세요

즈를 올려주고 낮은 불에서 치즈가 녹을 때까지 익혀주세요

*튜나 샌드위치*

재료

치아바타, 스위스 치즈, 캔참치, 적양파, 샐러리, 마요네즈, 디종 머스터드, 소금, 후추

요리방법


치아바타를 반으로 잘라주세요

적양파와 샐러리를 작게 잘라주세요 캔 참치와 적양파, 샐러리, 마요네즈, 머스터드, 소금, 후추를 잘 섞어 주세요
중약불에 버터를 녹여주세요 치아바타의 안쪽면을 노릇하게 구워 주세요
아바타를 뒤집고 치즈와 참치 믹스를 넣어주세요
낮은 불에서 치즈가 녹을 때까지 익혀 주세요

*브런치 샌드위치*

재료

크루아상, 페퍼잭치즈, 아보카도, 라임주스, 소금, 후추, 올리브오일, 베이컨, 달걀 (스크램블)

요리방법

크루아상을 반으로 잘라주세요 아보카도를 잘게 잘라 라임주스, 소금, 후추, 올리브오일과 잘 섞어 주세요 베이컨은 구워주시고, 스크램블에그를 만들어 주세요 중약불에 버터를 녹여 주세요 크루아상 안쪽면을 노릇하게 구워 주세요

크루아상을 뒤집고 치즈와 베이컨, 스크램블에그, 아보카도 믹스를 넣어주세요 낮은 불에서 치즈가 녹을 때까지 익혀주세요

*바나나 누텔라 그릴드 치즈*

재료

식빵, 마스카포네 치즈, 누텔라, 바나나


요리방법


중약불에 버터를 녹여 주세요

빵의 한쪽면에는 마스카포네 치즈를, 다른 한쪽 면에는
누텔라를 발라 주세요
누텔라를 바른 쪽에 얇게 썬 바나나를 올려주세요 치즈와 누텔라가 따뜻하게 녹을때까지 약한불에서 익혀주세요



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