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Mussel Pasta
I went to San Francisco today for business. There was so much traffic. I was totally exhausted and hungry, so I stop by the seafood market and buy really fresh mussel and prepare simple pasta at home. It literally took 15min but still flavorful. Enjoy~! *Serving for two* Ingredient

Mussel 700g, White wine 1/2C, Grape tomato 6ea, Parsley 1/2bu, Garlic clove 3ea, Pepper flake 1t, Linguini pasta, Olive oil, salt, pepper, lemon 1/4ea MOP

Clean the Mussel
Sliced the garlic, cut tomatoes in half, cut parsley and lemon
Boil the water with a large pot, add salt (for the pasta boil water, I make oceany salty) Once water starts to boil put pasta into the water Heat up the pan at the same time
In a low heated pan add olive oil, sliced garlic, and pepper flake cook until garlic is a golden color
Add mussel and white wine and cover the pan, cook for 2min Pasta noodle cook for 6-7min Once noodles are done, also most of the mussels opened, combine noodles to mussel pan Add tomato and parsley, mix them together until noodle absorb all the flavor Add pasta cooking water, olive oil, and salt as needed
(pasta water already salty, please taste before adding more salt) Finish with squeezed lemon juice 오늘의 요리

홍합 파스타
오늘은 일때문에 샌프란시스코에 다녀왔어요. 차도 엄청 막히고 피곤한데다 배까지 고파졌어요. 마침 돌아오는길에 해산물 가게가 있어 들려서 요즘 제철인 홍합을 사와서 간단한 파스타를 했어요. 15분이면 뚝딱 하고 만들수 있으니 한번 따라해 보세요! *2인분* 재료

홍합 700g, 화이트와인 1/2C, 대추방울토마토 6개, 파슬리 1/2줌, 마늘 3쪽, 페퍼플레이크1t, 링귀니 파스타, 올리브오일, 소금, 후추, 레몬 1/4개 요리방법

홍합을 깨끗히 씻어 주세요
마늘은 얇게 저며주시고, 토마토는 반으로, 레몬은 4등분 해 주세요 큰 냄비에 소금을 넣고 물을 끓여 주세요 (파스타를 끓일 물은 바닷물 정도 짜게 만들어 주세요) 물이 끓기 시작하면 파스타 면을 넣어 주세요
팬을 바로 준비해 주세요 낮은 온도의 팬에 올리브오일, 마늘, 페퍼플레이크를 넣고 마늘이 밝은 갈색이 될때까지 익혀주세요
홍합을 넣고 화이트와인도 넣어주신후 뚜껑을 닫아주세요 파스타면은 6-7분간 익혀 줍니다 면이 익고, 홍합도 거의 입을 벌려주면 파스타면을 홍합이 있는 팬으로 옮겨 주세요 토마토와 파슬리를 넣고 파스타면이 다른재료와 잘 섞이도록 볶아 주세요 면수와 올리브오일, 소금을 필요하신만큼 넣어 주세요
(면수가 이미 짭쪼름 하기 때문에 소금을 넣기 전에 꼭 맛을 봐 주세요) 레몬을 짜서 마무리 해 주세요              

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