Super Crispy Garlic Bread! | 바삭함이 남다른 마늘빵! | California Kitchen | 캘리키친

Garlic Bread




Today's dish

For Full HD Video

https://youtu.be/kyzronvVlVQ


♥Garlic Bread
Garlic bread! This can be a really good snack, a good friend for soup! Please enjoy cheese and buttery flavor with crunch sound.

◊Ingredient


French baguette1/2ea, Butter3T, Garlic clove 1ea, parsley 1/2bu, Maldon Salt, Parmesan cheese for garnish


◊MOP

Cut baguette bias and laid up in a sheet pan with rack Make herb garlic butter with chopped garlic, chopped parsley and Maldon salt mix well Spread herb better to bread Bake bread 15 minutes in the 375°F oven Shave parmesan cheese when it's still hot

오늘의 요리



마늘빵! 너무 맛있는 스낵이자 스프에게는 정말 좋은 친구! 마늘빵을 드실때는 버터와 치즈맛과 함께 바삭한 소리도 함께 즐겨 주세요! ◊재료

프렌치 바게트 1/2개, 버터 3T, 마늘 1알, 파슬리 1/2줌, 말돈 소금, 파마산 치즈 (가니쉬)


요리방법

바게트를 조금 길게 썰어서 쿠킹팬에 놔 주세요

식힘망을 함께 사용해 주시면 더 좋아요 다진마늘과 파슬리, 버터, 말돈 소금을 잘 섞어 주세요 허브 버터를 바게트에 발라 주세요 190°C오븐에 15분간 구워 주세요 파마산 치즈를 빵이 뜨거울때 뿌려 주세요


Comments