Today's Dish
For Full HD Video
https://youtu.be/7hr--2GrycI
♥Baby back rib kimchi jjim♥ ◊Ingredient • Kimchi 1/2ea, Baby back rib 1½#, Soju 1/2C, Peppercorn 10ea, Scallion 2ea, Serrano pepper 1ea, Onion 1/2 ea, Rice washing water 3C, Kombu 1small ea, Dried anchovy 5ea, Chili powder 2T, Sugar 1/2T, Grated Garlic 3T, Fish sauce 1T ◊MOP • Cut baby back rib and blanched in boiling water with soju and peppercorn • Cut scallion, onion and serrano pepper • Use rice washing water, Kombu and dried anchovy to make stock • Once boil the stock take the kombu out add kimchi, baby back rib, onion, chili powder, sugar, and grated garlic than boil • After boil reduce the heat to medium simmer for 40min • Season with Fish sauce, finish with scallion and serrano pepper 오늘의 요리 ♥등갈비 김치찜♥ ◊재료 • 김치 1/2포기, 등갈비 680g, 소주 1/2C, 통후추 10개, 파 2개, 세라노 고추 1개, 양파 1/2 개, 쌀뜨물 3C, 다시마 1장, 멸치 5개, 고추가루 2T, 설탕 1/2T, 간마늘 3T, 액젓 1T ◊요리방법 • 등갈비를 잘라준후 소주와 후추를 넣고 끓인물에 데쳐 주세요 • 양파와 고추, 파를 잘라주세요 • 쌀뜨물에 다시마와 멸치를 넣고 끓여주세요 • 한소끔 끓고 나면 다시마를 건저 주신 후, 김치와 등갈비, 양파, 고추가루, 설탕, 다진마늘을 넣고 끓여주세요 • 한번 끓고 나면 불을 중불로 줄여서 40분간 조려 주세요 • 액젓으로 간을 하시고 파와 고추로 마무리 해 주세요
Comments
Post a Comment