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https://youtu.be/15WJejUi-xc
Today's Dish ♥Barley Shiitake Mushroom Risotto♥ ◊ Ingredient • Shiitake Mushroom 5ea, Onion 1/2ea, Spring Garlic 4ea, Parsley 1bu, Uncured Bacon (Thick Cut) 2sliced, Barley 1 1/2C, Butter 2oz, White Wine 1C, olive oil, Vegetable stock, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, salt, pepper ◊ MOP • Cut Shiitake mushroom into medium dice • Cut onion and spring garlic into small dice • Finely Chop the parsley • Gathering leftover vegetables to make stock, boil them with water for 45min (I use my old vegetable stock together) • Dice the bacon • Use a deep heavy pot, use a little amount of olive oil to render bacon slowly • When bacon got crispy take the bacon out from the pot ( Take the fat out If there's too much fat ) • Add chopped Onion and Spring garlic and sweat them • Add Barley and saute until little toasted • Add Shiitake mushroom and gently mix with other ingredients • Add white wine and stir them until the wine is fully absorbed • Add 1C of hot Vegetable stock into the pot • Keep stir until all the stock is absorbed • Repeat adding hot vegetable stock, stirring, and absorbing the stock several times until barley is Al Dante • Add Butter and mix them well • Add cooked bacon and parsley • Grated Pecorino and Parmigiano into the pot • Finish with olive oil and more Pecorino Romano
오늘의 요리 ♥보리 표고버섯 리조토♥ ◊ 재료 • 표고버섯 5개, 양파 1/2개, 풋마늘 4개, 파슬리 1줌, 베이컨 (두꺼운 것) 2장, 보리 1 1/2C, 버터 2oz, 화이트와인 1C, 올리브오일, 야채육수, 파미지아노 레지아노 (파마산 치즈), 페코리노 로마노, 소금, 후추 ◊ 요리방법 • 표고버섯을 너무 작지 않게 잘라주세요 • 양파와 풋마늘을 작게 잘라주세요 • 파슬리를 다져주세요 • 남은 야채들을 모아 45분간 끓여 야채 육수를 만들어 주세요 (저는 제가 원래 만들어 두었던 야채육수를 섞어 주었어요) • 베이컨을 잘라주세요 • 깊고 무거운 냄비에 올리브오일 약간과 베이컨을 넣고 베이컨을 천천히 익혀 주세요, 이 과정을 통해 베이컨에서 기름이 충분히 빠져나오고 바삭해 집니다 • 베이컨이 바삭해 지면 건져내 주세요 ( 기름이 너무 많으면 조금 걷어내 주세요) • 자른 양파와 풋마늘을 넣어 살짝 볶아 주세요 • 보리를 넣고 살짝 익혀주세요 • 표고버섯을 넣고 조심히 섞어 주세요 • 화이트와인을 넣고 재료들이 와인을 흡수할때까지 섞어 주세요 • 야채 육수를 1C씩 넣어 주세요 • 육수가 졸아들때까지 계속 저어 주세요 • 보리가 알덴테로 익을때 까지 반복해 주세요 • 버터를 넣고 섞어 주세요 • 베이컨과 다진 파슬리를 넣어 주세요 • 페코리노와 파마산 치즈를 갈아 넣어 주세요 • 올리브오일과 치즈로 마무리 해 주세요
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