Today's Dish
For Full HD Video
https://youtu.be/c-mQJF7P3Bk
♥Lobster Mac and Cheese♥ ◊Ingredient • Lobster 1½#, Cheddar Cheese 150g, Monterey Jack Cheese150g, Gruyere Cheese 150g, Parmesan Cheese 100g, Milk 700ml, Butter 35g, Flour 35g, Parsley, Bread Crumb, Melted butter 2T, lemon juice 1/2ea, pasta 200g, Salt, Pepper, Smoked Paprika, Garlic powder, Nutmeg ◊MOP • Shredded cheeses separately • In a large mixing bowl, combine bread crumb, parmesan cheese, melted butter, lemon juice, and parsley together • Add salt in the boiled water and cook pasta in about 6-7min • Shock the pasta in the cold water after cooking • Clean and Cut the lobster in half, take the claw off • Heat up a large heavy pot with 2T of oil, sear the lobster • Take the lobster off from heat (it's okay even the lobster not cooked all the way through) • Add butter and flour and make a roux, give enough time to cook • Add ice cold milk slowly and mix really well • Add cheeses and cook until cheeses are melt • Season with salt, pepper, garlic powder, smoked paprika, and nutmeg • Cut lobster small pieces • Add lobster and cooked pasta to the sauce mix well • Pre-heated oven 400° F • Placed the mixture in the oven proof dish or small pan, sprinkled more cheese and bread crumb mixture • Baked for 8-10min 오늘의 요리 ♥랍스터 맥 앤 치즈♥ ◊재료 • 랍스터1½#, 체다치즈 150g, 몬터레이 잭치즈150g, 그뤼에 치즈 150g, 파마산치즈 100g, 우유 700ml, 버터 35g, 밀가루 35g, 파슬리, 빵가루, 녹인버터 2T, 레몬주스 1/2ea, 파스타 200g, 소금, 후추, 스모크 파프리카, 갈릭 파우더, 넛멕 ◊요리방법 • 치즈를 모두 갈아 주세요 • 큰볼에 파마산 치즈, 빵가루, 녹인 버터, 다진 파슬리와 레몬주스를 넣고 잘 섞어 주세요 • 끓는 물에 소금을 넣고 파스타를 6-7분간익혀 주세요 • 파스타를 찬물에 헹궈 주세요 • 랍스터를 반으로 자른 후, 다리를 떼어내 주세요 • 크고 무거운 팬을 달군 후, 2T오일을 넣고 랍스터를 살짝 구워 주세요 • 랍스터를 팬에서 빼 주세요 (완전히 다 익지 않아도 괜찮아요) • 버터와 밀가루를 넣고 루를 만들어 주세요, 밀가루가 잘 익도록 한참 볶아 주세요 • 차가운 우유를 조금씩 넣어가면서 완전히 섞어 주세요 • 치즈를 넣고 치즈가 다 녹을때까지 익혀 주세요 • 소금, 후추, 갈릭 파우더, 스모크 파프리카, 넛멕으로 간을 해 주세요 • 랍스터를 작게 잘라 주세요 • 만들어진 소스에 랍스터와 파스타를 넣고 잘 섞어 주세요 • 오븐을 205°C로 예열 해 주세요 • 오븐 용기나 팬에 파스타를 넣고 치즈와 빵가루 믹스를 올려 주세요 • 8-10분간 구워 주세요 맛있게 드세요~
Comments
Post a Comment