Candied Pecan {Good for present!} | 피칸 캔디 | キャンディペカン| California Kitchen | 캘리키친 |カリフォルニア キッチン


Today's Dish

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https://youtu.be/SrZnST5flgs

◊Ingredient Pecan 1½ C, Sugar 1C, Water 1C, Peppercorn 4ea, Cinnamon stick 1ea, Clove 2ea, Thyme, Rosemary ◊MOP • Put all ingredients into the small pot without pecan, boil them until melted all sugar, stir it constantly to prevent burn sugar • Add pecan into the pot, simmer them about 55min-1hour • After 55min-1hour, strain pecan and preheat oil about 310-315°F • Deep fried pecan little by little until oil bubbles are slow down • Cool the pecans down completely, put in the far with silica gel *silica gel can help keep moisture out from food, but it's optional*

오늘의 요리

◊재료 피칸 1½ C, 설탕 1C, 물 1C, 통후추 4ea, 시나몬스틱 1ea, 클로브 2ea, 타임, 로즈마리 ◊요리방법 • 피칸을 제외한 모든 재료를 작은 냄비에 넣고 설탕이 녹을 때까지 끓여주세요, 설탕이 탈수있으니 잘 저어 주세요 • 피칸을 냄비에 넣고 55분에서 1시간정도 낮을불에서 조려주세요 • 55분에서 1시간 후 피칸을 체어 걸러주시고, 오일을 155-157°C로 예열 해 주세요 • 피칸을 조금 조금씩 튀겨주세요, 버블이 잦아지면 꺼내 주세요 • 피칸이 완전히 식으면 병에 넣고 실리카겔을 넣고 닫아 주세요 *실리카겔은 음식의 수분을 억제해 줘요, 꼭 필요하진 않지만 바삭하게 유지하는데 도움을 줍니다*



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