Homemade Vegan/Classic Mayonnaise | 홈메이드 비건/ 클래식 마요네즈 | ビーガン/クラシック マヨネーズ | California Kitchen | 캘리키친














Today's Dish

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https://youtu.be/KwM68ZrdWtU

♥Vegan/ Classic Mayonnaise♥ 1.Vegan Mayonnaise ◊Ingredient • Liquid from Canned garbanzo bean 1/2C, Lemon 1ea, Oil 3C, Garlic 2ea, Dijon Mustard 1T, Salt (Avocado 1/2ea for avocado Mayo) ◊MOP • Squeezed Lemon juice • Place all ingredients without oil in the food processor, blended really well • Drizzle oil slowly into the food processor while running until emulsified and get the desired thickness • For the avocado mayo, add half of an avocado into half of the mixture, add salt if needed 2. Classic Mayonnaise ◊Ingredient • Egg 2ea, Lemon 1ea, Oil 2C, Garlic 2ea, Dijon Mustard 1T, Salt (Gochujang for spicy Mayo 1T) ◊MOP • Squeezed Lemon Juice • Place all ingredients without oil in the food processor, blended really well • Drizzle oil slowly into the food processor while running until emulsified and get the desired thickness • For the Spicy mayo, Add 2T of gochujang (Korean chili paste) into half of the mixture 오늘의 요리 ♥비건/ 클래식 마요네즈♥ 1. 비건 마요네즈 ◊재료 • 병아리콩 캔 주스 1/2C, 레몬 1개, 오일 3C, 마늘 2개, 디종 머스타드 1T, 소금 (아보카도 마요용아보카도 반개) ◊요리방법 • 레몬을 짜 주세요 • 오일을 제외한 모든 재료를 블렌더에 넣고 잘 갈아주세요 • 블렌더를 작동하는 동안 오일을 천천히 넣어주세요, 잘 섞인후 원하는 농도가 될때까지 섞어 주세요 • 다 만들어진 마요네즈중 절반에 아보카도 반개를 넣어서 아보카도 마요네즈로도 즐겨 보세요, 간을 보신 후 필요에 따라 소금을 넣어 주세요 2. 클래식 마요네즈 ◊재료 • 달걀 2개, 레몬 1개, 오일 2C, 마늘 2개, 디종 머스타드 1T, 소금 (매운 마요네즈용 고추장 1T) ◊요리방법 • 레몬을 짜 주세요 • 오일을 제외한 모든 재료를 블렌더에 넣고 잘 갈아주세요 • 블렌더를 작동하는 동안 오일을 천천히 넣어주세요, 잘 섞인후 원하는 농도가 될때까지 섞어 주세요 • 다 만들어진 마요네즈중 절반에 고추장 한스푼을 넣어서 매운 마요네즈로도 즐겨 보세요



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