How to make Easy Caramel Sauce & Macchiato, Affogato | 달달하고 너무 쉬운 캬라멜 소스와 마끼아토, 아포가토 | キャラメルソース











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When you still have sleep in your eyes in the cold morning, if you have really sweet caramel sauce you can have a better morning with your lovely Macchiato!! ♥Caramel Sauce♥ ◊Ingredient • Sugar 1C, Water 1/4C, Butter 6T, Heavy Cream 1/2C, Salt 1/4t, Vanilla extract 1t ◊MOP • In a deep and heavy saucepan, heat up sugar and water together in a low to medium heat until sugar has melted or dissolves and start to bubbling • Cook the liquid until star to turns a dark brown or amber color in a medium to high heat • Add butter and stir it until all the butter incorporated • Once all the butter melted remove the pan from the heat, add cream mix really well • Add salt and vanilla extract • Cool down and keep in the refrigerator until use *Caramel Macchiato* • Add a big spoonful of caramel sauce and milk in the milk jug and heat up to make milk form • Give some time to remove large bubbles from caramel milk while you extract espresso • Transfer caramel milk to your mug, pour espresso really slowly into your mug • If you use a clear glass mug, You can see a pretty separation in your mug • Add more caramel sauce if needed! * You can use caramel sauce for your coffee, ice cream, chocolate, even spread for your bread * 오늘의 요리 눈꼽도 못뗀 추운겨울 아침, 달달한 캬라멜 소스 하나만 있으면 맛난 마끼아토로 더 나은 아침을 열수 있을거 같은데?? 어떠세요?? ♥캬라멜 소스♥ ◊재료 • 설탕 1C, 물 1/4C, 버터 6T, 헤비크림 1/2C, 소금 1/4t, 바닐라 추출액 1t ◊요리방법 • 설탕과 물을 깊고 무거운 냄비에 넣으신후 중약불에서 설탕다 녹고 거품이 생길때 까지 지켜봐 주세요 • 조금더 센 불에서 진한 갈색이 날 때까지 놔두세요 • 버터를 넣고 다 녹고 잘 섞일때까지 잘 저어주세요 • 버터가 잘 섞이고 나면 불을 끄고 크림을 넣은 후 다시한번 잘 섞어 주세요 • 소금과 바닐라 추출액을 넣어 주세요 • 차게 식힌 후, 냉장보관 해 주세요 *캬라멜 마끼아토* • 우유 저그에 우유와 캬라멜 소스 큰 한스푼을 넣고 우유를 데우면서 거품을 내 주세요 • 데워진 우유는 에스프레소를 추출하는동안 큰 거품이 가라 앉도록 두세요 • 우유를 먼저 머그컵에 넣고 에스프레소를 천천히 흘려 담아주세요 • 유리잔을 사용하시면 예쁘게 층이 진 마끼아토를 보실수 있습니다 • 원하시는 만큼 캬라멜 소스를 넣어 즐겨주세요! * 캬라멜 소스를 초콜릿 필링, 마끼아토, 아이스크림 빵과 함께 다양하게 즐겨보세요 *

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