Korean Pork belly wrap (Bo Ssam) | 보쌈 | ポッサム | California Kitchen | 캘리키친 |カリフォルニアキッチン




Today's Dish

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https://youtu.be/cRTF-AXoESM

♥Bo Ssam♥ ◊Ingredient • Pork Belly 480g, Serrano 1ea, Yellow Onion 1/2 ea, Garlic clove 5ea, Tokyo Scallion 1/2ea, Soju 4T, Peppercorn 10ea, Korean soybean paste (Doenjang) ◊MOP • Prepare a large pot • Cut Serrano, onion, and scallion in medium pieces and add to the pot • Add Pork belly in a pot, before add to the pot damp the blood from pork belly • Pour soju right into the pot, and add the peppercorn also • Add water just enough to cover the pork belly • Start to boil it and add soybean paste (Doenjang) • Once boil, reduce the heat to low to medium simmer for 40min • Take the belly out from liquid cool them down for 2min and cut • Enjoy with Fresh Kimchi! 오늘의 요리 ♥된장 보쌈♥ ◊재료 • 통삼겹살 480g, 세라노 고추 1ea, 양파 1/2 ea, 통마늘 5알, 대파 1/2개, 소주 4T, 통후추 10알, 된장3T ◊요리방법 • 큰 냄비를 준비 해 주세요 • 양파와 파, 세라노 고추를 중간 사이즈로 잘라 주세요 • 삼겹살을 핏물을 닦아준 후 냄비에 넣어 주세요 • 소주와 통후추를 넣어 주세요 • 물을 삼겹살이 잠길정도로 넣어 주세요 • 물이 끓기 시작하면 된장을 넣어 주세요 • 불을 중약불로 줄이고 40분간 끓여 주세요 • 삼겹살이 다 익으면 꺼내어 잠깐 식혀준후 먹기좋은 크기로 잘라 주세요 • 갓 담은 김치와 먹으면 좋아요!

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