VOL#2 Crab Stir Fried Noodle | 진짬뽕 게 볶음면 |カニ ジンちゃんぽん| Monthly RA-myun | 월간라면 |マンスリー・ラーメン



Monthly RA-myun

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https://youtu.be/TR4r8gaP2v0
RA-myun of February

Stir-fried Jin jjambbong is a pretty new instant ramyun. It's spicy seafood flavor with really nice textured noodle. I use the whole Dungeness live crab, chili scallion oil and curry powder to upgrade my instant ramyun dish.
Ingredient Jin-JJambbong (Stir-fried) 1ea, Dungeness crab 1ea, Tokyo Scallion 1ea, Serrano Pepper 1ea, Garlic clove 1ea, Pepper powder 2T, Curry powder 1T, Mung beansprout 1handful, Egg 2ea MOP • Cut a little bit of white part scallion thinly for garnish, cut rest of scallion bias for cooking • Cut serrano, and garlic clove thinly • Steam Dungeness crab for 10 min • Using same water from steam crab to boil the noodle • Cook the noodle and cool down with cold water • Clean and cut the crab into small pieces • Using little oil and seasoning oil Cook the scallion, serrano, garlic, and pepper powder in low heat to extract flavor • Add steamed crab and stir-fried in high heat, add a little bit of noodle boiled water, curry powder and liquid seasoning from the package • Add beaten egg and scrambled for 15sec • Add noodle and mung beansprout and stir-fried until all ingredients are mixed well together! 월간 라면 2월의 라면 새로나온지 얼마 되지 않은 볶음 진짬뽕은 해물맛도 많이 나고 특히 면이 독특하고 꼬들해서 제가 엄청 좋아하게 되었어요. 저는 던져니스 크랩과 마늘 파 오일 그리고 커리파우더를 이용해서 조금 업그레이드 해 봤습니다! 재료 볶음 진짬뽕1봉, 던져니스 크랩 1ea, 대파 1개, 세라노페퍼 1ea, 통마늘 1개, 고추가루 2T, 커리파우더 1T, 숙주 한줌, 달걀 2알 요리방법 • 파 하얀부분중 일부를 토핑용으로 얇게 썰어주시고, 나머지는 오일 용으로어슷썰어주세요 • 세라노 페퍼와 마늘을 얇게 썰어 주세요 • 던져니스 크랩을 10분간 쪄 주세요 • 게를 쪄낸 물에 라면을 삶아 주세요 • 삶아 낸 라면은 찬물에 식혀 주세요 • 게를 먹기좋은 크기로 잘라 주세요 • 유성오일에 오일을 조금 더 섞어서 고추와 마늘, 대파를 넣고 낮은 온도에서 충분히 익혀 주세요 • 높은 온도로 바꾼 후 게를 넣고 볶아 주세요, 면수와 커리 파우더, 액상스프를 넣고 더 볶아 주세요 • 젓가락으로 가볍게 친 달걀을 넣고 15초 정도 스크램블 해 주세요 • 면과 숙주를 넣고 양념이 잘 배도록 볶아 주세요!




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