VOL#3 Korean BBQ spicy noodle | 대패삼겹 파채 비빔면 | Monthly RA-myun | 월간라면 |マンスリー・ラーメン














Monthly RA-myun
For Full HD Video

https://youtu.be/UgZV42TDrTk
RA-myun of March ◊Ingredient • Pork belly (thin cut) 12pc, Garlic clove 2ea, Tokyo scallion 1ea, Chinese chive 1/2bu, Sesame leave 5ea, pepper powder 1T, Corn syrup 1T, Soy sauce 1T, Rice Vinegar 2T, Sesame oil 1t, BibimMyun 1ea(Spicy cold noodle) ◊MOP • Cut Scallion really thinly, wash with cold water several times • Cut chive into 5cm long, Cut sesame leave and garlic thinly • Boil the noodle until completely cooked (about 5min)and wash with cold water • Cook the pork belly really well with a garlic slice • Dressed vegetables with pepper powder, soy sauce, corn syrup, rice vinegar, and sesame oil • Dressed noodle with its own sauce • Arrange all ingredients Enjoy all together~!!! 월간라면 3월의 라면 ◊재료 • 대패삼겹살 12장, 통마늘 2알, 대파 1개, 부추 반줌, 깻잎 5장, 고추가루 1T, 물엿 1T, 간장 1T, 현미식초 2T, 참기름 1t, 비빔면 1봉 ◊요리방법 • 대파를 얇게 써신 후 찬물에 여러번 헹궈 주세요 • 부추는 5cm길이로, 깻잎과 마늘은 얇게 썰어 주세요 • 면을 5분정도 끓인 뒤, 찬물에 헹궈 주세요 • 삼겹살을 마늘과 함께 팬에 구워 주세요 • 야채들을 고추가루, 간장, 물엿, 식초, 참기름과 함게 무쳐 주세요 • 면을 소스에 잘 비벼 주세요 • 재료들을 예쁘게 플레이팅 해 주세요 맛있게 드세요~!!






Comments