Winter Radish Salad | 겨울 무 샐러드 | 冬の大根 サラダ | California Kitchen | 캘리키친 |カリフォルニア キッチン




Today's Dish

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https://youtu.be/jyv-MF2ynso

♥Champagne vinaigrette♥ ◊Ingredient • Champagne vinegar 1/2C, Lemon Juice 1/2C, Olive oil 1/2C, Maple Syrup 1T, Garlic Clove 1ea, Shallot 1/2 ea, Thyme, Salt ◊MOP • Measure all liquid ingredients and put all in a jar together • Add small diced shallot, crushed garlic, thyme and salt • Mix well and keep in the refrigerator until used ♥Vegetable prep♥ ◊Ingredient • Variety of radishes, pea shoots, arugula, and candied pecan ◊MOP • Wash and cut all vegetables into small pieces * I use 5 types of radishes, baby pea shoot, and arugula because it's season and taste really good. It can be any types of radishes or greens for this vinaigrette recipe • Lightly dressed vinaigrette with greens and radishes and arrange on the plate

오늘의 요리

♥샴페인 드레싱♥ ◊요리재료 • 샴페인 식초1/2C, 레몬주스 1/2C, 올리브 오일 1/2C, 메이플 시럽1T, 통마늘 1ea, 샬럿 1/2 ea, 타임 ◊요리방법 • 식초, 레몬주스, 오일, 메이플 시럽을 병에 넣어주세요 • 아주 작게 썬 샬럿, 으깬 마늘, 타임, 소금을 병에 넣어 주세요 • 잘 섞어 준후 사용 전까지 냉장고에 보관 해 주세요 ♥채소 손질♥ ◊요리재료 • 다양한 종류의 무, 베이비 콩잎, 아루굴라, 캔디피칸 ◊요리방법 • 모든 채소들을 잘 씻어서 먹기좋은 크기로 잘라주세요 * 저는 5가지 종류 무와 아루굴라, 콩잎이 제철이라 이용해 주었는데요 이 드레싱 레시피로는 다른 제철 샐러드를 만들어 드셔도 좋아요 • 드레싱과 야채를 가볍게 섞어주시고 플레이팅 해 주세요


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